Diensten accountant

Of u nu ZZP’er bent of een groot aantal mensen in dienst heeft: u ontkomt niet aan het bijhouden van een deugdelijke administratie. Als uw kracht alleen bij het ondernemen licht kunt u daarom uw administratie met een gerust hart aan ons overlaten. Dus zoekt u een Accountant in Middelburg, u bent bij ons aan het juiste adres!

Administratieve dienstverlening

Wij verwerken uw boekhouding digitaal wat verschillende voordelen heeft. Door de administratie aan ons over te laten heeft u meer tijd en energie voor het ondernemerschap en gaan we samen voor het beste resultaat.

Jaarrekening

Inzicht creëren, dat is onze belangrijkste uitgangspunt bij het opstellen van uw jaarrekening. Wij stellen voor u de balans en resultatenrekening samen, inclusief de daarbij behorende toelichting. Ook wanneer het om een geconsolideerde jaarrekening gaat. Het resultaat? Een duidelijk overzicht, dat niet alleen een verplicht document voor de fiscus vormt, maar u als ondernemer precies vertelt hoe u er voor staat. Bovendien verzorgen wij de aangiften omzetbelasting en stellen wij tussentijdse cijfers, prognoses en begrotingen op. Altijd met een duidelijke onderbouwing in heldere taal.